21 iunie 2024, 2:10

Propaganda rusă versiunea 2.1. Magic +53. Health 101%. Un soldat a murit și a înviat (VIDEO)

Propaganda rusă a atins noi cote. Ele se vor mistice, dar vorbind mai curând de jocuri de calculator. Oricum, în afara realității.

Cei care luptă împotriva Ucrainei, luptă pentru țară și Dumnezeu și nu au cum să moară. Iar dacă “accidentul” se produce, ei vor învia. Aceasta este, se pare, noua partitură a propagandei ruse.

Un preot rus a povestit în cadrul unei emisiuni pe teme religioase, întâmplarea unui soldat, el explicând că cei care luptă în Ucraina, evident, de partea Rusiei, nu pot fi uciși.

Preotul a povestit că pe front se întâmplă tot felul de minuni și că el deține nenumărate dovezi în acest sens. A povestit că a văzut cu ochii lui un video cu un soldat chinez care lupta „în operațiune militară specială” sfârtecat de un glonț, dar care a înviat, după care s-a botezat și s-a alăturat Bisericii Ortodoxe Ruse.

”Sfântul Luca din Simferopol i-a apărut, l-a vindecat complet, organele lui interne au fost vindecate. Și astfel a fost botezat, rudele lui au venit. Și s-au pozat apoi, toți îmbrăcați în alb, proaspăt botezați și primiți în biserica noastră ortodoxă”, a povestit preotul, citat de Digi.

Identitatea preotului nu a fost precizată.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol