20 septembrie 2021, 22:42

Propaganda rusească, guvernanții și minciuna loviturii de stat

Se vrea ca România să pară o țară slabă? Sunt învăluite evenimentele din Piața Victoriei sub umbra fake news-urilor?

Mediastandard.ro vă prezintă o analiză a declarațiilor care au apărut în ultima perioadă, fiind emise de cei pe care protestatarii îi contestă.

Primul care a comentat acid pe marginea protestului din Piața Victoriei a fost deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, numit și „Deputatul Mitralieră”. Acesta adresează injurii partidelor din opoziție considerându-i cei ce au organizat mitingul și președintelui Klaus Iohannis, făcându-l vinovat chiar și pentru incidentul de la Colectiv. De asemenea, aduce în discuție faptul că jandarmii au fost bătuți și că femeia jandarm a fost „mutilată pe viață”, de care a menționat de mai multe ori în postare. În schimb, nu scrie și de intervențiile violente ale Jandarmeriei. Deputatul îi avertizează pe protestatari: „Nu ne provocați că venim 1 milion și vă călcăm în picioare”.

Întreaga declarație:

Doamne ce huligani! O femeie jandarm bătută cu bestialitate, de “diaspora“ are ficatul rupt, coloana vertebrală fracturata, fracturi multiple. O ordinară de colega deputat PNL, fost președinte PNL, se întreabă ce costuri au fost pentru gaze lacrimogene. Un președinte de țară, responsabil atât pentru morții de la Colectiv, cât și pentru femeia jandarm călcată în picioare, condamna acțiunea jandarmeriei. Niște jeguri securiste USR care de luni de zile incită la ieșirea în stradă și prostul de Orban „mandolina“ cere anchetarea jandarmilor. Voi, bolnavilor psihici ce reprezentați opoziția, împreuna cu Iohannis în frunte, și cu oamenii din servicii sunteți responsabili, de tot ce se întâmplă astăzi, de violențe, de incitarea la violență, de ce este în București, de jandarmii bătuți, de spargeri, de distrugeri, de femeia jandarm mutilata pe viața(…)”.

Citiți întreaga declarație și restul analizei pe mediastandard.ro.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

  1. lucian enache

    12 august

    „Noi nu ne vindem tara”. O furam bucata cu bucata si ne- o trecem cu acte in regula pe persoana fizica. Statiunea Herculane este o dovada clara a incompetentei guvernantilor nostri in acesti 30 de ani. Dumnezeu sau natura mama ne-a dat un „rai natural’ ca si cehilor la Karlovy Vary. Cehi au cautat bani.. au gasit .. si au transformat Karlovy Vary intr-o super statiune de nisa.De ce am dat aceasta statiune pe mana unuia „batut in cap” care si-a batut joc de tot ce au construit altii in sute de ani. Ministerul turismului pentru ce a fost infiintat.. ca sa plateasca la super pret „o frunza ” ..care nici macar nu acopera impotenta evidenta a ..bofasilor?!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.