23 septembrie 2023, 17:43

ProTV a cumpărat serialul în care președintele Ucrainei are rolul principal: ”În slujba poporului” (VIDEO)

Eveniment media. ProTV a cumpărat serialul în care președintele Ucrainei are rolul principal: ”În slujba poporului”. Serialul va fi difuzat pe VOYO.

Ce se întâmplă atunci când un om obișnuit, dar cinstit, este ales președinte? ”În slujba poporului” (”Servant of the people”) este serialul de comedie care răspunde la această întrebare.

De asemenea, acest serial l-a ajutat pe Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, să-și lanseze cariera de om politic.

”În slujba poporului” este o comedie document, care arată parcursul unui om normal ce-și dezvoltă rolul de lider eroic și adorat.

Nume de cod:  Vasili

Profesorul modest și umil, Vasili, personaj interpretat de Volodimir Zelenski, este surprins de camerele de filmat extrem de furios pe situația mizerabilă a țării sale. Video-ul devine viral după ce un elev decide să-l posteze pe Youtube.

Reacția virulentă a acestuia îi aduce un val imens de simpatie, iar populația se mobilizează și strânge bani pentru a finanța campania acestuia de a accede la cea mai înaltă funcție din stat. Pe care o câștigă!

Președinte atipic

Seria urmărește noua viață a profesorului Vasili, un președinte atipic, care decide să nu-și schimbe deloc traiul, să locuiască în continuare în apartamentul părinților lui, să împrumute bani de la prieteni până la finalul lunii și să meargă cu bicicleta la serviciu – doar că acum job-ul lui este de a fi cel mai puternic om din țară.

În urma succesului uriaș al serialului, actorul principal, Volodimir Zelenski, și-a anunțat intenția de a candida la președinție, la alegerile din 2019. De data aceasta … pe bune, scrie Știrile ProTV.

Serialul este realizat în 2015 și are trei sezoane.

FRAGMENTE DIN SERIAL

TRAILER sezonul 2

Iată și un documentar de 3 minute făcut de BBC în perioada campaniei electorale


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol