25 iulie 2024, 18:13

Provocare inedită pentru părinți! Pot merge „de-a buşilea prin Muzeul Satului” alături de copiii lor

Părinții sunt așteptați la a treia ediţie a concursului de bebeluşi “De-a Buşilea prin Muzeul Satului”, ce va avea loc pe 7 septembrie, începând cu orele 10.00.

Concursul este organizat de Muzeul Naţional al Satului Dimitrie Gusti şi Photography Studio – Kids & Family, se va desfășura pe pajiştile muzeului și se adresează copilaşilor care au început să ia o viteză cât de mică de-a buşilea.

Copiii mai mari sunt așteptați să alerge la un mini-cros sau se pot delecta la Atelierele de Modelaj, Decoraţiuni şi Pictură cu mânuţele şi picioarele sau chiar şi la o piesă de teatru susţinută de Opera Comică pentru Copii. Aceștia vor primi câte un mic cadou din partea Aqua Carpatica și Leon Magdan, care le va dărui câte o cărticică de învăţătură.

După concurs va avea loc şi un Atelier pentru Părinţi cu subiecte de la beneficiile alăptării la creşterea şi educarea copiilor, susţinut de specialişti de la Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Filantropia Bucuresti, Muzeul Satului şi Scoala Familiei, cu participarea Ioanei Maria Moldovan.

 

sursa foto: sibiu100.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol