2 martie 2024, 12:21

”Pupătorul” ar trebui să revoluționeze relațiile la distanță

Fiți sinceri, de câte ori nu v-ați dorit să sărutați pe cineva care nu se află în apropiere? O companie chineză pretinde că are soluția la această problemă. A pus pe piață „Pupătorul” (Kissenger), un gadget cu „buze” de silicon, care „transmite” un sărut.

Sărutul electronic e posibil acum cu acest gadget chinezesc, care își propune să revoluționeze relațiile de la distanță. „Pupătorul” este în realitate destul de sofisticat, cu „buze” de silicon, senzori și motorașe, care se conectează la telefon.

Sărutul poate fi transmis, astfel, de la distanță, printr-un simplu videocall, iar gadgetul promite să recreeze toate senzațiile, presiunea, mișcarea și chiar temperatura sărutului uman, susțin producătorii aparatului.

Internetul facilitează acum mai mult ca niciodată menținerea unei relații la distanță. Dar, uneori, doar intimitatea de modă veche nu este suficientă, scrie Daily Star.

Potrivit cotidianului de stat chinez Global Times, invenția a fost brevetată de Institutul Vocațional de Tehnologie Mecatronică din Changzhou.

Jiang Zhongli, liderul echipei de proiectare a Remote Kiss, a explicat: „În timpul facultății, aveam o relație la distanță cu prietena mea, așa că ne contactam doar prin telefon. De aici a pornit inspirația acestui dispozitiv”. Dispozitivul este acum în vânzare în China.

Inventatorii subliniază că dispozitivul lor ar permite, de asemenea, persoanelor care suferă de boli contagioase, să se bucure de intimitatea unui sărut, în siguranță.

Remote Kiss este acum în vânzare în China, prin intermediul site-ului, de la prețul de 288 de yuani, adică 40 de euro.

Remote Kiss dispune, de asemenea, de „pătratul sărutului” – un fel de secțiune a aplicației asemănătoare cu Tinder, care le permite utilizatorilor să aleagă la întâmplare un străin pe care să îl sărute.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol