4 martie 2024, 21:22

Putin: “Cea mai importantă armă a Rusiei este adevărul!”

„Cel mai important lucru, atât când discutăm despre evenimentele din al Doilea Război Mondial, Marele Război Patriotic, cât și despre evenimentele din operațiunea militară specială de astăzi, cel mai important lucru este adevărul! Și credibilitatea”, a declarat președintele rus în timpul unui discurs susținut la un muzeu din Volgograd, în contextul comemorării „Marelui Război Patriotic” .

„Este cea mai importantă armă a noastră”, a subliniat liderul de la Kremlin în timpul unui eveniment organizat pentru comemorarea a 80 de ani de la ridicarea asediului asupra orașului Stalingrad, vechea denumire a Volgogradului, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Tot în timpul festivităților, liderul de la Kremlin a denunțat în termeni duri decizia Germaniei de a trimite tancuri Leopard 2 Ucrainei.

„Este incredibil, dar tancuri germane Leopard, cu cruci pe ele, ne amenință din nou”, a declarat el în cadrul unui alt discurs pe care l-a ținut în Volgograd.

„Și, din nou, succesorii lui Hitler vor să se lupte cu Rusia pe teritoriul ucrainean folosindu-se de <<banderiți>>”, a mai afirmat Putin, făcând referire la numele partizanilor ultranaționalistului ucrainean Stepan Bandera, care a colaborat cu naziștii în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, scrie HotNews.ro.

Un val de meme amuzante au apărut pe rețelele de socializare după aceste discursuri.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol