28 noiembrie 2022, 17:29

Putin sosește la Teheran și stârnește noi zvonuri despre sănătatea sa

Da, cel mai probabil românii se gândesc la vizita la Teheran a lui Nicolae Ceaușescu, din decembrie 1989, ultima lui vizită. Dar altele sunt gândurile restului lumii, la vederea imaginilor cu Vladimir Putin ieșit din bârlogul moscovit, în vizită tot la Teheran.

Acum, un nou comentariu despre sănătatea lui Vladimir Putin circulă pe internet, după apariția sa la Teheran, scrie iefimerida.gr.

Președintele rus Vladimir Putin a sosit luni la prânz în Iran și a fost văzut mergând imediat ce a coborât din avion pentru a se întâlni cu oficialii țării care au venit să-i ureze bun venit. Liderul rus a sărit mai întâi de pe trepte și apoi, șchiopătând vizibil, a dat mâna cu ministrului petrolului al Iranului, Javad Ovji, scrie și onet.pl.

Pentru Putin, aceasta este prima vizită în afara teritoriului fostei URSS de la începutul războiului din Ucraina, pe 24 februarie.

Sănătatea lui Putin este în centrul zvonurilor în ultima perioadă.

Vladimir Putin poate fi văzut mergând cu brațul drept atârnând de o parte a corpului, ceea ce a stârnit curiozitatea presei internaționale precum „The Sun” din Marea Britanie și a generaat comentarii asupra sănătății sale.

Putin nu a păstrat distanța care a devenit semnul distinctiv al întâlnirilor sale cu politicienii și subalternii din ultimele luni. În fotografiile de la Teheran, zâmbește mult. Mesele sunt, de asemenea, mult mai mici decât în ​​timpul întâlnirilor cu alţi lideri din ultimele luni.

După cum scrie Reuters, Putin trimite un semnal clar țărilor occidentale călătorind în Iran – Rusia dorește să întărească cooperarea nu numai cu Teheran, ci și cu China și India, ceea ce urmează să fie un răspuns la sancțiunile Statelor Unite și ale Europei. În urmă cu câteva zile, președintele american Joe Biden a fost în Israel și Arabia Saudită.

Sursa foto: captură video


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol