28 decembrie 2023, 13:40

Raluca Aprodu apare în cel mai recent single al trupei Alternosfera, BONJOUR MADAME

BONJOUR MADAME este cel mai nou single al trupei de rock și alternative Alternosfera. Videoclipul piesei a fost lansat în urmă cu câteva zile pe contul de Youtube al formației și reprezintă primul single de pe viitorul album.

Raluca Aprodu, binecunoscuta actriță de teatru și film, este protagonista acestui videoclip, pe care mulți l-au catalogat drept un foarte scurt metraj:

 L-am cunoscut pe Marcel pentru prima dată într-o parcare 🙂 Amandoi aveam de alergat în ziua aia. Mi-a povestit despre ideea clipului. Am ascultat piesa pentru prima oara într-o mașină. 3 minute mai târziu vorbeam despre unde și când putem să filmăm videoclipul. Și povestea nu e prezentată pe scurt. Fix așa a fost. Pentru că sunt momente în viață în care nu trebuie să te gândești prea mult la un lucru. El pur și simplu se întâmplă: firesc, frumos și cu bucurie. Dacă e să fac o comparație, a fost cel mai firesc și plăcut “First date” profesional din viața mea.

Regizorul videoclupului, Roman Burlaca:

A fost un proiect important pentru mine, cunoșteam muzica Alternosfera încă din copilărie și mi-am dorit să ajung să fac ceva pentru ei. Când mi-a arătat Marcel pentru prima dată piesa am simțit-o din prima și am văzut până la capăt cum trebuie să arate tipologia și trăirile femeii din poveste. Iar când a venit Marcel și a propus-o pe Raluca Aprodu în rolul principal, eram sigur că va ieși un clip pe măsură.Este extrem de frumos să poți crea alături de actori care aduc plus valoare proiectului.

 

Marcel Bostan, solistul trupei Alternosfera și autorul scenariului videoclipului, spune despre Bonjour Madame:  Bonjour… este despre vindecare prin sinceritate!

Piesa Bonjour Madame a fost lansată vineri, 25 noiembrie, într-un concert intim, de club, dar la care au participat aproximativ 800 de persoane.

Următoarele concerte Alternosfera vor avea loc în Chișinău și Brașov, după cum urmează:

 

  • sâmbătă, 10 decembrie 2022, la CHIȘINĂU, în BRMG (ex Hala Moldova Film)

bilete:https://iticket.md/event/alternosfera-bonjour-madame

 

  • vineri, 16 decembrie 2022, | BRAȘOV | KRUHNEN MUSIK HALLE

https://www.iabilet.ro/bilete-brasov-alternosfera-lansare-single-bonjour-madame-80513/

 

 

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol