20 mai 2024, 0:47

Rareș Bogdan despre conflictul dintre Dăncilă și Times New Roman: Este o rușine la adresa ideii de inteligență românească

Recent, între Viorica Dăncilă și Times New Roman a început un adevărat război. Redactorul șef al publicației spune despre libera exprimare a premierului României că a fost pusă în pericol.

Întrebat cum vede gestul ziaristului de a îi cere lui Dăncilă daune în valoare de un leu, pentru că ”tăvălește imaginea și demnitatea de român încă din 21 ianuarie 2009, în calitate de europarlamentar, și din 29 ianuarie 2018 în calitate de prim-ministru al României”, realizatorul TV Rerș Bogdan a răspuns în exclusivitate pentru mediastandard.ro:

”Minunat. Am o părere mai mult decât bună, oamenii inteligenți găsesc soluții inteligente. Apanajul umorului este apanajul inteligenței și mi se pare o găselniță excepțională, mai ales că rezolvă o problemă de rușine națională, prin demersul lor. Ceea ce face doamna Dăncilă, secreatul de stat ”tricoaie”, ”tractor” Paul Stănescu, ministrul Economiei, domnul Andrușcă – este o rușine la adresa ideii de inteligență românească. Dacă existau doar astfel de personaje în România, nu se mai putea vorbi de IQ românesc ridicat sau de inteligență românească superioară. Personajele respective sunt absolut ridicole. Eu sunt absolut convins că doamna care face curățenie în redacția Times New Roman, sau cine calcă cămășile sau le prepară ceaiul, ar putea fi un premier infinit mai bun decât doamna Dăncilă, pentru că stând lângă băieți inteligenți și fete inteligente, au primit la rândul lor șansa de a învăța lucruri – nu ne-ar face cu siguranță de râs dacă ar fi în poziția doamnei Dăncilă.”

Citește continuarea aici mediastandard.ro.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol