31 mai 2023, 2:13

Răzvan Lucescu, pregătit să cucerească Arabia Saudită

Răzvan Lucescu a decis să părăsească echipa PAOK Salonic pentru a antrena Al Hilal. După ce a realizat eventul în Grecia, antrenorul român a ales să antreneze în Arabia Saudită, informează Mediafax.

Lucescu a antrenat până acum FC Rapid, FC Brașov, Petrolul, El Jaish, Xanthi, PAOK, și echipa națională de fotbal a României.

Lucescu, mesaj pentru fanii Al-Hilal

Lucescu îi asigură pe suporterii Al-Hilal că este hotărât să ducă echipa cât mai departe. În cadrul primei conferințe de presă susținută din poziția de antrenor a echipei din Arabia Saudită, românul a declarat: „Vreau să vă mulțumesc pentru încredere, vreau să vă mulțumesc pentru posibilitatea pe care mi-ați oferit-o de a fi antrenorul celei mai mari echipe din Asia. Există o pasiune uriașă pentru această echipă. Știu că există mari așteptări și am o mare responsabilitate. Eu și stafful meu vom da totul, din inimă și din suflet, pentru a avea un sezon foarte bun pentru toți fanii care o susțin pe Al-Hilal. Știu că mulți dintre ei nu știu nimic despre mine, vin dintr-o altă țară. Noi știm să câștigăm respectul oamenilor.”, conform sport.ro.

Cine îl înlocuiește pe Răzvan Lucescu

Noul antrenor al lui PAOK este Abel Ferreira, potrivit Digi Sport. Antrenorul portughez în vârstă de 40 de ani vine în Grecia după ce în ultimii ani a manageriat Braga.

Sursă cover foto: Digi Sport


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol