3 august 2020, 23:44

Reacția lui Manda după ce Firea a cerut demisia ministrului de Interne, Carmen Dan: Nu vom cădea în capcana adversarilor politici

După ședința tensionată a Comitetului Executiv Național PSD de la Neptun, în care primarul capitalei cerea demisia ministrului de Interne, Carmen dan, șeful Comisiei de Control SRI, deputatul PSD Claudiu Manda a scris pe contul personal de Facebook, un text în care spune exprimă clar ideea că niciun coleg responsabil nu va accepta să furnizeze muniţie inamicilor politici, spunând că discuţiile din partid arată tocmai faptul că este unul democratic.

„În urma Comitetului Executiv Naţional putem trage câteva concluzii clare:
– libertatea de exprimare a membrilor de partid în modul cel mai democratic în cadrului partidului este asigurată şi tot ce este aruncat în public sunt doar dezinformări şi manipulări ale adversarilor politici pentru a destabiliza partidul.
– PSD este cel mai democratic partid din România şi, azi, am demontat şi legenda cum că funcţionăm sub o dictatură şi că preşedintele Liviu Dragnea îşi impune ideeile într-un mod totalitar.

 Suntem cel mai mare partid din România şi este normal să avem ideei şi opinii diferite. Important este că ni le putem exprima fără nici o problem în interiorul partidului, fără a ne pune cineva pumnul în gură”.

De asemenea, acesta precizează că în Comitetul Executiv Naţional toţi membrii au avut ocazia să îşi exprime nemulţumirile.

„Suntem conştienţi de responsabilitatea uriaşă a guvernării, şi vom rămâne uniţi. Nu vom cădea în capcana adversarilor politici care îşi doresc mai mult ca orice ca disputele interne, inerente, din PSD să se transforme în conflicte care să submineze unitatea partidului şi care să facă din monolitul PSD, un partid mai mic, uşor manevrabil! Sunt convins că nici un coleg responsabil nu va accepta să furnizeze muniţie inamicilor politici şi să le crească acestora şansele în competiţiile electorale ce urmează”.

Gabriela Firea se arată nemulțumită de modul în care Carmen Dan a gestionat situaţia generată de protestele din 10 august., însă, se pare că cererea sa nu a depășit stadiul de propunere, întrucât, scial democraţii au respins prin vot propunerea.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.