4 iunie 2023, 11:32

Recomandarea unui furnizor de energie: Vă este frig? Îmbrățișați-vă animalele

Vă este frig?

Un furnizor de energie sugerează cliențiilor săi că ar putea să se ghemuiască lângă animalele de companie și să facă exerciții fizice pentru a reduce facturile la încălzire din această iarnă.

O compania britanică a recomandat zece „moduri simple și rentabile de a vă încălzi în această iarnă”. Îmbrățișarea animalelor de companie, purtarea unui pulover mai gros și a șosetelor de lână, săriturile sau alte exerciții fizice, ștergerea prafului din casă ori consumul de fulgi de ovăz și alte alimente care ridică temperatura corporală se numărau printre recomandările furnizorului.

Un val de critici la nivelul societății a fost stârnit pentru sfaturile „prost gândite și inutile”. După indignarea consumatorilor, recomandările au fost șterse și și-au cerut scuze.

Recent, a fost trimis clienților un link către un blog care conține sfaturi privind economisirea energiei. Înțelegem cât de dificilă va fi situația pentru mulți dintre clienții noștri în acest an”, a precizat un purtător de cuvânt al furnizorului de energie, potrivit libertatea.ro.

Lucrăm din greu pentru a găsi soluții reale pe măsură ce ne apropiem de o criză energetică și recunoaștem că recomandările de pe acest blog au fost gândite prost și neinspirat. Ne cerem scuze în mod sincer”, a mai adăugat acesta.

sursa foto: frontpagemeews.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol