5 octombrie 2023, 6:38

Recomandările designerilor pentru o ținută potrivită de Sărbători

Designerii sunt de părere că roşul rămâne culoarea Crăciunului, în timp ce Revelionul permite o gamă cromatică variată, la alegerea fiecăruia.

Ținuta de sărbători trebuie să fie una care să ne avantajeze și să fie confortabilă.

Recomand o ţinută elegantă, nu exagerată dacă locaţia nu o cere, o ţinută în care vă simţiţi bine şi confortabil. Ca şi tendinţe, se poartă paietele şi alte materiale cu tuşeu preţios, mătase, catifea, lurex, formele atent studiate sau, din contră, lejere şi uşor oversized. Roşul rămâne culoarea Crăciunului, în timp ce Revelionul permite o gamă cromatică variată, în funcţie de preferinţe, dar şi little black dress, care arată senzaţional, mai ales în varianta cu lungimea 7/8. Nu este momentul să experimentaţi croiuri noi, un decolteu extravagant sau culori cu care nu sunteţi obişnuite. Nu aţi vrea să vă transformaţi seara într-o permanentă preocupare despre cum stă rochia, de ce se ridică, cum să o aşezaţi ca să arătaţi bine în poze şi aşa mai departe. Important este să fie o seară frumoasă, nu o corvoadă”, a declarat pentru agerpres Andreea Tincu.

Andreea Tincu ne recomandă ca de sărbători să purtăm ţinute elegante şi confortabile, materiale care avantajează silueta, au o cădere frumoasă şi nu dau bătăi de cap.

sursa foto: ele.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol