15 iulie 2024, 23:16

Recomandările lunii OCTOMBRIE la Crime+ Investigation

Trei seriale noi-nouțe ne fac cu ochiul în luna octombrie la Crime+ Investigation.

Orașul Crimelor

Titlul original: Murdertown

Din 2 octombrie, de luni până vineri, de la ora 14:00

În fiecare episod, actrița Katherine Kelly, care a jucat rolul unui detectiv în serialul de succes „Happy Valley”, prezintă pas cu pas cum au fost rezolvate crime extraordinare și cum acestea se încadrează într-un tipar mai larg și tulburător pentru un anumit oraș. Acesta este serialul care face ca crimele să pară reale: s-au întâmplat pe o stradă, într-o gară în care chiar ați fost.

 

 #MortPentruMine

Titlul original: #Dead2Me

Premiera luni, 9 octombrie, de la ora 23:00

 Seria #MortPentruMine prezintă poveștile de dragoste dintre doi oameni care se transformă în ură și se termină cu crimă.

Poveștile sunt spuse de cei care au cunoscut un ucigaș fără să-și dea seama, au iubit un prieten sau o persoană dragă care acum nu mai este în viață. Seria documentează idile, aventuri și relații de durată, de la prima întâlnire – când privirile s-au întâlnit și mâinile s-au atins – până la momentul în care aceleași mâini au fost folosite pentru a ucide.

Mărturiile la persoana întâi împărtășesc durerea resimțită de prieteni, familie și colegi. Dezvăluirile și opiniile experților din forțele de ordine, precum și aleavocațlor, jurnaliștilor și criminologilor ajută la contextualizarea poveștilor în această emisiune despre crime adevărate care nu prezintă doar faptele, ci pătrunde adâncîn pânza emoțiilor.

O crimă imperfectă

Titlul original: Imperfect Murder

Din 16 octombrie, de luni până vineri, de la ora 22:15

 „O crimă imperfectă”urmărește planuri atent puse la punct care par să asigure libertatea ucigașului în ciuda faptului că a comis cea mai îngrozitoare crimă, dar care sfârșesc prin a se destrăma din cauza unui singur detaliu. Fiecare episod de o oră reconstruiește în detaliu planul crimei, inclusiv motivațiile și conflictele care l-au încurajat pe potențialul ucigaș să își amenințe ținta.

 

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol