7 iulie 2020, 9:43

Reduceri de nerefuzat la Târgul de turism al României

Agențiile de turism au pregătit mii de pachete de vacanță, cu reduceri de până la 50% pentru vizitatorii Târgului de Turism al României, care se desfășoară în perioada 15 și 18 noiembrie, la Romexpo, informează Agerpres.

Pachetele promoționale sunt variate, pentru toate gusturile, de la turismul cultural, rural sau business, la cel de tratament, destinaţii exotice, croaziere şi turismul de aventură. Târgul se va întinde pe o perioadă de patru zile, timp în care peste 210 companii de turism din 16 țări diferite își vor prezenta ofertele.

Gradul de internaţionalizare a celei de-a 40-a ediţii a Târgului de Turism al României este de 17%, 16 ţări promovându-şi zonele şi obiectivele turistice – Albania, Bulgaria, Chile, Cuba, Cehia, România, Germania, Grecia, Ungaria, India, Israel, Italia, Luxemburg, Republica Moldova, Palestina şi Serbia.

Principalele destinații anul acesta sunt: Grecia, Turcia, Bulgaria, Austria, Italia, Spania, Franţa, Marea Britanie, Olanda, India, Iordania, Palestina, Tanzania, iar vizitatorii vor avea  ocazia să se informeze şi să aleagă vacanţele sau călătoriile care se pliază cel mai bine pe bugetele şi stilul lor de viaţă.

                                                                            Sursă Foto: romaniatv.net

Pe lângă expozițiile agențiilor de turism, în perioada  Târgului de Turism al României vor avea loc și o serie de ale activități conexe, precum conferințe și seminarii, care au ca teme principale dezvoltarea turismului de calitate şi a bioturismului, sustenabilitatea în turism sau ce înseamnă turismul social.

Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo, bianual, primăvara şi toamna, împreună cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, în parteneriat strategic cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT ) şi cu sprijinul: Organizaţiei Patronale a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociaţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC).


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.