29 noiembrie 2021, 11:30

Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii, nevoită să părăseacă Palatul Buckingham. Află motivul surprinzător

Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii a fost nevoită să părăsească de urgență Palatul Buckingham din cauza unei invazii de șobolani. Au început procedurile pentru remedierea situației, însă până atunci regina va fi nevoită să locuiască în altă reședință.

Rozătoarele au fost văzute mai ales în bucătăriile palatului regal, care datează de la începutul secolului XVIII. Palatul a apelat serviciile unei companii de deratizare pentru a remedia situaţia conform The Sun.

Angajaţii de la Buckingham au primit o instruire elementară asupra modalităţilor de împiedicare a răspândirii şobolanilor, care reprezintă, de altfel, o problemă pentru toate clădirile vechi din capitala Marii Britanii. În acest sens, igiena este o prioritate, la fel ca și lucrurile simple, cum ar fi închiderea ușilor dulapului și îndepărtarea oricăror mormane sau bucăți de mâncare.

Încă de anul trecut s-a descoperit că Marea Britanie a fost amenințată de o invazie de șobolani din ce în ce mai rezistenți. Un purtător de cuvânt al Asociației britanice de combatere a dăunătorilor a recunoscut că rozătoarele cu coadă lungă au devenit din ce în ce mai imune la otravă care le-a fost dată în mod normal.

FOTO cover newsweekespanol.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.