23 ianuarie 2022, 17:39

Regizorul filmului “Gladiator” face unul despre Napoleon Bonaparte

Vești bune pentru cinefili. Se readună echipa de la filmul de succes “Gladiator”. Regizorul Ridley Scott și Joaquin Phoenix vor lucra la un film despre Napoleon Bonaparte.

Producția se numește „Kitbag” și este o inițiativă a studioului de producţie al companiei Apple. Data lansării filmului nu a fost deocamdată anunțată.

După toate probabilitățile, lungmetrajul va prezenta începutul carierei politice a fostului împărat francez şi ascensiunea lui la putere, prin prisma relaţiei sale cu Josephine, devenită soţia lui în 1796.

Ce-i drept, putem vorbi de o alinere a planetelor. Ridley Scott este un specialist al filmelor istorice. Să menționăm numai „The Duellists” (1977), primul lui lung-metraj, premiat la Cannes. Dar și deja celebrul “Gladiator” (2000).

În rolul principal este distribuit Joaquin Phoenix, personaj negativ în “Gladiator”, dar și un actor de cinci stele, câștigător de Oscar – ca să ne referim doar la ultimul său succes, “Jocker”.

Filmul este primul produs al contractului dintre Apple și regizorul britanic, care are drept scop mai multe proiecte tv care vor fi difuzate pe platforma de streaming.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.