26 septembrie 2023, 21:31

Reprezentanta Israelului la Eurovision și-a cumpărat un penthouse cu vedere la mare, în Tel Aviv. Preț modic, aproape 3 milioane de dolari

Starul pop israelian Noa Kirel a furat startul la proiectul imobiliar de lux Rainbow, lansat de compania israeliană de investiții imobiliare Israel Canada, când a achiziționat un apartament penthouse în cartierul luxos Sde Dov din metropola israeliană Tel Aviv, pentru aproape 10,2 milioane de șekeli (2,73 milioane de dolari).

Apartamentul cu cinci camere, la etajul doi se întinde pe o suprafață de 133 de metri pătrați, cu un spațiu suplimentar de 17 metri pătrați de balcon (prețul de 7.000 de șekeli sau 1.900 USD pe metru pătrat) și are vedere la mare. Kirel a primit dreptul de a alege ce apartament îi place înainte ca vânzările să fie deschise publicului larg. Prețul amețitor n-ar trebui să vă surprindă, totuși: el este un simbol al pieței imobiliare israeliene, care a luat-o razna de mulți ani, și care afectează deja mulți tineri, care abia își mai permit plata chiriilor, d-apăi achiziționarea de locuințe proprietate personală.

Proiectul Raimbow scoate la licitație proprietăți în șase clădiri tip boutique, fiecare cu opt etaje și un turn rezidențial de 40 de etaje situat în apropiere de portul Tel Aviv, plaja Tel Baruch și Park Hayarkon, urmând un concept de stațiune rezidențială. Stațiunea va include săli de fitness, un centru spa, o cafenea privată, o zonă de afaceri cu spații de lucru și săli de întâlnire, două piscine – una olimpică și alta pentru adulți – și o zonă pentru copii.

Nu se știe dacă Noa a beneficiat de vreo reducere, dar e clar că Israel Canada beneficiază de faima ei pentru a-și promova proiectul imobiliar.

În ciuda faptului că are doar 22 de ani, Kirel a ajuns să devină iubita de publicul din Israel. Cariera ei muzicală a început când avea doar 14 ani, după care a lansat zeci de cântece, a apărut în filmul „Almost Famous” și a jucat în mai multe seriale TV.

Ea și-a asigurat contracte internaționale și a reprezentat Israelul la recentul Eurovision din 2023 de la Liverpool, unde s-a clasat pe locul trei. Ea a lucrat ca prezentatoare pentru companii precum Bezeq și Renuar.

Foto: ynetnews.com

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol