18 septembrie 2020, 16:38

Restaurantele s-au umplut de manechine. Care este motivul

Într-o țară cu o populație de 2,8 milioane de locuitori au fost înregistrat 1.593 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, 61 dintre acestea mortale.

În Lituania, cafenelele și restaurantele din capitală au redeschis, dar au fost umplute de manechine. Pentru a-i ajuta pe clienţi să păstreze distanţa de siguranţă necesară în timpul pandemiei, restaurantele au ales să așeze zeci de manechine elegante la patru metri una de alta.

Proprietarii de restaurante şi magazine de modă din Vilnius au adoptat această iniţiativă după ce autorităţile au relaxat măsurile de izolare, ceea ce le-a permis să deschidă uşile clienţilor, informează stirileprotv.ro.

”În conformitate cu reglementările, putem servi la o masă din două, dar acest lucru a creat o impresie de gol în restaurant”, a declarat proprietarul unui restaurant.

La început am vrut să pun păpuşi sau ursuleţi de pluş, apoi m-am gândit la manechine bine îmbrăcate. Am contactat câteva magazine de modă care-şi pot prezenta colecţiile şi s-au alăturat bucuroase iniţiativei”, a completat proprietarul.”, a mai spus acesta.

Primăria din Vilnius susține că peste 60 de manechine au fost amplasate în 19 magazine locale şi vor avea locuri rezervate 24 de ore pe zi în aproximativ 15 restaurante şi cafenele din capitala Lituaniei.

Cu această ocazie clienții pot cumpăra hainele de pe manechine, acestea având cărţi de vizită..

sursa foto: lool.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.