9 iulie 2020, 5:30

Retragerea lui Mutu. Pirlo, Totti și Halep, alături de golgheterul echipei naționale de fotbal a României

A venit momentul ca Adrian Mutu să se retragă oficial de pe teren. N-o va face singur, ci însoțit de nume mari ale fotbalului precum Francesco Totti sau Andrea Pirlo. Meciul urmează să se desfășoare la Cluj, în cadrul unui turneu la care Simona Halep a devenit o prezență obișnuită.

Fanii lui Mutu, așteptați în Cluj

Fanii lui Mutu sunt așteptați la meciul de retragere al sportivului, care va avea loc pe 13 iunie 2020, pe Cluj Arena, în cadrul Sports Festival. În 2020 se organizează a treia ediție a festivalului. Printre invitați se numără Simona Halep.

Cine vine pentru Mutu în România

Mutu va conduce echipa României în disputa cu o echipă formată din vedete mondiale. „Primii jucătorii anunţaţi pentru echipa World Stars sunt unii dintre cei mai buni jucători de fotbal ai Italiei: Andrea Pirlo şi Francesco Totti, iar pentru echipa României, alături de Adrian Mutu, Mirel Rădoi.”, anunță organizatorii, potrivit Agerpres.

Golgheterul echipei naționale

Cu 35 de goluri înscrise pentru echipa națională, Mutu a egalat recordul lui Hagi și a devenit, alături de „Rege”, unul dintre cei mai buni marcatori din istoria reprezentativei României. A jucat pentru echipe mari precum Internazionale Milano, Juventus Torino sau Chelsea Londra.

Surse fotografii cover foto: ziare.com, The Sun, Fanatik, Știrile Kanal D, Marca, Washington Examiner

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.