21 septembrie 2020, 21:44

Revenire spectaculoasă. Brazilianul Ronaldinho se gândeşte să se reapuce de fotbal la 40 de ani

Celebrul fotbalist brazilian Ronaldinho se gândeşte serios să se reapuce de fotbal. Jucătorul înh vârstă de 40 de ani ar putea face echipă cu o altă legendă a fotbalului. Potrivit Digi24, acesta va fi antrenat de Diego Maradona, la Gimnasia La Plata.

Echipa se află pe loul 19 în clasamentul argentinian, însă acest nou angajament ar putea asigura echipei o revenire spectaculoasă.

În prezent, Ronaldinho este parte a unui proces în Paraguay, după ce a fost prins folosind un certificat fals. Fotbalistul brazilian a fost arestat și a ispășit 32 de zile în închisoare, acum aflându-se în arest la domicliu, într-un hotel din Asuncion.

„Totul este în regulă aici, încerc să îmi petrec timpul în cel mai bun mod posibil. Sunt 60 de zile de când stau închis. Oamenii probabil că îşi imaginează cât de greu este să nu mai poţi face lucrurile cu care erai obişnuit. Cred că îmi voi aminti toată viaţa de această experienţă complicată”, spunea Ronaldinho, pentru Mundo Deportivo, în ultimul său interviu, potrivit Digi24. 

Ronaldinho s-a retras din lumea fotbalului în 2015, în urma încheierii contractului cu Fluminese.

Sursă Foto: ionalexandru.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.