21 iunie 2022, 18:31

Revine Vocea României. Cine sunt jurații sezonului 10

Doi ani de pauză a luat Vocea României din cauza pandemiei. Totuși, așteptarea a luat sfârșit, iar ProTV anunță prezența emisiunii în grila de toamnă.

Și, surpriză: show-ul va avea pentru prima dată doi antrenori care vor sta pe același scaun – Smiley și Theo Rose.

Echipa de jurați va fi întregită de Tudor Chirilă, Irina Rimes și solistul “The Motans”, Denis Roabeș, relatează Știrile ProTV.

Ce spun jurații?

Tudor Chirilă: „Mie mi-a fost foarte dor de Vocea României, pentru că mi se pare că este un show de televiziune unde am reușit să îmi găsesc locul. (…) Dacă este să ne uităm la partea pozitivă din această pauză forțată de pandemie, vedem că s-au adunat mai multe voci bune în toți anii aceștia. Cred că avem de două ori mai multe voci bune, ceea ce este un câștig pentru noi și pentru public”.

Irina Rimes: “Mă bucur că suntem din nou împreună după doi ani de pandemie, de data aceasta, pentru o ediție aniversară. Sper că v-a fost dor de noi și revederea va fi una dulce. Trebuie să recunosc că Vocea este cel mai mare, cel mai greu, dar și cel mai frumos proiect, care scoate din noi toți talente și aptitudini unice. Mi-a lipsit mult acest antrenament și recunosc că mi-a fost dor și de colegii mei”.

Smiley: „Sezonul ăsta, voi vorbi pe doua voci”! Una de băiat și una de fată. Și ce fată! Scaunul dublu îmi dă această putere de a mă ajuta în evaluări, opinii, reacții de o reprezentantă foarte cool a noii generații de artisti din România. Theo Rose va fi și va zâmbi lângă mine la fiecare ediție și împreună ne pregătim să ne bucurăm de acest drum fabulos, spectaculos și aventuros”.

Theo Rose „Mi-am petrecut ani buni ai copilăriei concurând la diferite festivaluri de muzică. Vocea României ar fi fost un ideal pentru mine, doar că am copilărit la țară și atunci nu am reușit să visez chiar atât de departe la vârsta aceea. După care, am venit la liceu în București și mi-a fost teamă să mai particip la un concurs de o asemenea anvergură, nu știam ce îmi rezervă viitorul, dar uite-mă astăzi, aici, în fața multor oameni talentați, concurenți la Vocea României. Sunt deschisă alături de Smiley să îi ajutăm și să îi îndrumăm”.

Denis Roabeș: „Sunt fericit că fac parte din echipa Vocea României. E o provocare pe care am așteptat-o cu nerăbdare și mă bucur că am oportunitatea de a da mai departe ce am învățat eu în ultimii ani. Pentru mine, ideea de mentorat este ceva foarte special. De-a lungul vieții, am avut noroc să întâlnesc persoane care m-au ajutat să mă formez atât ca om, cât și ca artist. Iar acum mă aflu în ipostaza în care să sper că și eu, la rândul meu, îi voi influența pozitiv pe cei pe care-i voi întâlni”.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol