23 aprilie 2024, 23:05

Revoluția trackerelor pentru fitness. Cum arată cel mai nou gadget

Trackerele pentru fitness au revoluționat modul în care oamenii fac sport. Un astfel de dispozitiv îți arată câți pași ai făcut sau câte calorii ai ars la sfârșitul zilei.

Garmin Vivosmart 3 este cel mai nou gadget care te ajută să îți urmărești progresul și are un avantaj: este mic și poate fi purtat pe post de brățară. Multe dintre trackerele deja existente pe piață sunt greu de purtat pentru că sunt robuste și te încurcă în activitățile de zi cu zi, relatează womenshealthmag.com.

Gadget-ul care costă în jur de 100 de dolari (pe Amazon.com), este cu patru milimetri mai subțire decât oricare alt tracker și displayul se stinge atunci când nu este folosit – ceea ce ajută foarte mult la conservarea bateriei.

Mai mult decât atât, gadgetul de la Garmin îți poate monitoriza pulsul (de la încheietura mâinii), îți poate măsura volumul de oxigen pe care îl folosești când te antrenezi (Vo2 max) și chiar îți monitorizează nivelul de stres.

În plus, brățara este rezistentă la apă, așa ca nu trebuie să o dai jos nici când te speli pe mâini sau când mergi la bazinul de înot. Nici bateria nu îți dă bătăi de cap, are o capacitate mare și poate fi încărcat o dată la cinci zile. Mai mult de atât, acest dispozitiv nu doar te menține conectat la informațiile despre evoluția ta fizica, dar și notificări cu e-mailurile sau mesajele pe care le primești.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol