18 septembrie 2020, 17:36

Rihanna împlinește 32 de ani. Pe cine consideră cântăreață persoana cea mai bolnavă mintal din America

Joi, 20 februarie este ziua Rihannei, cântăreață de succes din SUA a cărei popularitate a crescut semnificativ de-a lungul anilor datorită talentului artistic și melodiilor. La momentul actual, aceasta se poate mândri cu faptul că este femeie de afaceri, cântăreață, dansatoare și, nu în ultimul rând, designer vestimentar.

Robyn Rihanna Fenty s-a născut pe 20 februarie 1988, în Barbados și este fiica lui Ronald și a Monicăi Fenty, având doi frați mai mici, Rorrey și Rajad Fenty. Încă de la vărsta de șapte ani a început să cânte, avându-le ca inspirație pe cântărețele Alicia Keys și Beyonce, iar debutul în lumea muzicii și l-a făcut în 2005 cu single-ul de succes ,,Pon de Replay”, ce s-a clasat în topul Billboard Hot 100.

Peste un an de zile, artista deja lansa un album, ,,A Girl Like Me”, care, la fel ca melodia precedentă, se va solda cu un succes răsunător. Talentul ei artisitic a centrat-o pe Rihanna în atenția milioanelor de fani și, totodată, acesta i-a adus numeroase distincții și premii. Cele mai importante single-uri care i-au marcat cariera sunt: „Man Down”, ,,Te Amo”, ,,We Found Love”, ,,Diamonds”, ,,Rude Boy”, ,,Umbrella”, ,,Love on the Brain”.

În 2009, Rihanna s-a plasat în centurl unui scandal de proporții uriașe după ce logodnicul ei, Chris Brown, ar fi abuzat-o fizic pe cântăreață în urma unor certuri care ar fi escaladat dramatic. S-a spus că victima prezenta răni grave vizibile iar la scurt timp după ce s-a aflat că este vorba de Rihanna, Brown a fost pus sub acuzare și a servit șase luni în închisoare, iar marile companii publicitare cu care încheiase contracte, le-au reziliat, spune tribpub.com.

În prezent, Rihanna încă se bucură de succesul în carieră, întrucât și-a lansat propria colecție de machiaje numită ,,Fenty, care s-a dobvedit a fi pe placul tuturor fanilor, dar și o colecție vestimentară de lenjerie intimă. Cu toate că se îndepărtează de domeniul ei de expertiză, artista nu se abține de la comentarii politice, în 2019 aceasta l-a numit pe Donald Trump “persoana cea mai bolnavă mintal din Statele Unite”.

Nu este un secret faptul că majoritatea celebrităților nu îl simpatizează pe Donald Trump, dar în ceea ce o privește pe Rihanna, aceasta a dorit să își exprime nemulțumirea în mod public prin intermediul unui interviu acordat revistei Vogue. Aceasta a declarat faptul că după părerea ei titlul de persoana cea mai bolnav mintală este președintele, relatează stirileprotv.ro.

 

Sursă foto: cnbc.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.