8 iunie 2022, 20:45

Rihanna pornește o campanie de ajutorare a statului Bahamas, profund afectat de uraganul Dorian

Cunoscuta cântăreață Rihanna a promis că va porni o campanie de ajutorare a statului insular Bahamas, care a fost profund afectat în ultimele zile de uraganul Dorian, menționează Mediafax.

La începutul săptămânii, când locuitorii statului Bahamas se confruntau cu puternicul uragan, fiind nevoiți să își părăsească casele, Rihanna a postat un mesaj pe pagina sa de Twitter prin care își exprima compasiunea și promitea să dea o mână de ajutor celor aflați în nevoie.

„M-a îndurerat profund să văd distrugerile pe care uraganul Dorian le-a cauzat în Bahamas”, a scris aceasta, potrivit Mediafax.

La doar puțin timp, celebra cântăreață a anunțat că Fundaţia Clara Lionel, care îi aparţine, va sprijini victimele uraganului: „Ne rugăm pentru voi, iar Fundaţia Clara Lionel caută deja soluţii prin care să vă putem ajuta în cel mai eficient mod”, a declarat cântăreaţa în vârstă de 31 de ani.

Până în acest moment, cel puțin șapte persoane au murit, după ce uraganul Dorian a devastat arhipeleagul Bahamas. Totodată, premierul Hubert Minnis a anunțat că acest bilanț ar putea să crească. Acesta a mai menționat și faptul că aproximativ 60% din casele aflate în regiunea Abacoau fost distruse.

Rihanna are peste 250 de milioane de albume vândute în întreaga lume și deține nouă premii Grammy, fiind unul dintre cele mai cunoscute artiste ale muzicii mondiale. Potrivit revistei Forbes, Rihanna este cea mai bogată cântăreață din lume.

Sursă Foto: youtube


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol