CITIRE

Rocanotherworld – a început cel mai tare fes...

Rocanotherworld – a început cel mai tare festival caritabil din România

Festivalul caritabil Rocanotherworld va avea loc în perioada 22-24 iunie și se va desfășura în 2 locații din Iași: la pârtia de schi și Galeria Genesis. În cele trei zile de festival sunt așteptate peste 50.000 de persoane, din România și din străinătate.

Pentru ediția a III-a, organizatorii propun un eveniment complex, care va include muzică, artă contemporană, design și gastronomie, unde vor concerta peste 30 de trupe live, 30 de DJs și se vor desfășura diverse activități recreative.

Sursa digi24.ro

Toți artiștii vor concerta probono în cadrul Rocanotherworld, susținând ideea caritabilă a evenimentului. Anul acesta, festivalului se alătură și 3 trupe internaționale, din Marea Britanie, Republica Moldova și Cehia. Printre trupele anunțate până acum se numără și Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut, Argatu’ + Mos Martin, Bodark, Denorm, E.M.I.L., Eyedrops, Exit Empire (Cehia), Jurjak, Nava Mamă, Neuronspoiler (UK)Șuie Paparude, (Rep.Moldova), Toulouse Lautrec, We Singing Colors + more to be announced, conform digi24.ro

Organizatorii au pregătit o serie de surprize pentru pasionații care vor participa la festival. Printre acestea se numără și apariția nepotului regelui, Nicholas Michael de România Medforth-Mills, care în calitate de ambasador își va oferi sprijinul pentru ca acest concept nou și inedit de strângere de fonduri să desfășoare în cele mai bune condiții.

Peste 50.000 de iubitori de muzică rock sunt așteptați în cele trei zile de distracție pe care le promit organizatorii de la Rocanotherworld. Cei 400 de voluntari care au ajutat la organizarea festivalului promit seri de neuitat alături de artiști de excepție.

Intrarea este liberă, însă doritorii sunt invitați să doneze o sumă modică pentru ca festivalul să se desfășoare și anul viitor. De asemenea, o parte din banii strânși vor fi redirecționați pentru susținerea celui mai mare teatru independent din țară ce se află la Iași.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.