CITIRE

RoDrift Games – show unic de drift în Capita...

RoDrift Games – show unic de drift în Capitală

RoDrift împreună cu Primăria Sectorului 2, dă startul campaniei de prevenție și educație rutieră, print-un spectaacol inedit de drift ce se află la cea de a doua ediție. Evenimentul are scopul de a orienta cetățenii către sportivitate, siguranță rutieră și fair-play în trafic.

Mașini puternice, tehnici de pilotaj, adrenalină, tandemuri de drift, mult fum și spectacol total. Acestea sunt ingredientele evenimentului care va avea loc sâmbătă, de la ora 14:00, timp de cinci ore, în jurul Arenei Naționale din Capitală.

Proiectul RoDrift Games oferit într-un cadru organizat, atrage mii de spectatori la fiecare eveniment si nu are doar un scop sportiv. Își dorește educarea tinerilor iubitori ai automobilismului, încercând să îi convingă să renunțe la teribilismului specific vârstei, iar dacă pasiunea există, aceasta să fie transpusă în mod pozitiv într-un cadru legal, unde siguranța este de 100%. Astfel, evenimentul sportiv devine unul cu caracter social, oferind momentul ideal pentru educarea șoferilor și a viitorilor șoferi.

„Viteza excesivă și dorințele teribilistice trebuie să fie testate exclusiv într-un cadru legal, acolo unde securizarea traseului este maximă și viața celor care încearcă și a celor din jur nu este în pericol. Prin aceste evenimente organizate cu autoritățile locale, ne dorim nu doar să îi responsabilizăm pe cei care au în gând să își descarce adrenalina pe drumurile publice, dar să îi aducem și pe trasee de concurs, acolo unde siguranța este maximă. Astfel, putem trage un semnal de alarmă asupra pericolelor la care se expun și îi expun pe alții prin comportamentul de pe șosele”, a explicat Andrei Balica, președintele Romanian Drift Community.

Sursa facebook.com

Mai multe detalii găsiți pe pagina oficială de Facebook.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.