19 februarie 2020, 2:51

Roger Federer predă lecții pentru Casa Regală! Micul prinț George de Cambridge învață tenis de la celebrul sportiv

Părinţii prinţului George, ducesa Catherine de Cambridge şi prinţul William, sunt cunoscuți a fi mari iubitori de sport și doresc să își crească copii sănătos. Din acest motiv micul prinț George, în vârstă de 5 ani, al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, a luat lecţii de tenis de la campionul elveţian Roger Federer, potrivit The Telegraph, citat de Mediafax.

Ducesa Catherine a participat joi la două dintre meciurile de tenis din turneul de Mare Șlam de la Wimbledon, Londra, printre care și cel dintre Roger Federer şi Lloyd Harris. Aceasta a fost acompaniată de jucătoarea de tenis Katie Boulter şi atleta Anne Keothavong, cu care nu a ezitat să discute despre pasiunea fiului său pentru acest sport.

Potrivit publicaţiei Wimbledon Morning Coffee, ducesa a declarat că jucătorul de tenis preferat al micuţului George este Roger Federer, cu care a şi jucat tenis. Dat fiind faptul că ducii de Cambridge sunt destul de apropiați de campionul mondial, aceștia au putut aranja o lecție de tenis înte cei doi.

În urmă cu doi ani, ducesa de Cambridge i-a solicitat antrenorului britanic Sam Richardson, de la Lawn Tennis Association, câteva sfaturi cu privire la lecțiile de tenis ale prințului George. Antrenorul a declarat ulterior că ducesa a mai fost sfătuită în acest sens și de către antrenoarea Judy Murray, mama jucătorilor de tenis profesionişti Jamie şi Andy Murray.

În momentul de față, prințul George şi sora sa, prinţesa Charlotte, în vârstă de patru ani, iau lecţii de tenis la Hurlingham Club din Fulham, Londra. Mai mult decât atât, se pare că de când s-a căsătorit cu prințul William, în 2011, aceasta a asistat la turneul de la Wimbledon în fiecare an, iar din 2017 ducesa de Cambridge este și patroană a Lawn Tennis Association.

Sursă Foto: hellomagazine.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.