30 decembrie 2022, 2:07

Rogozin s-a dus să lupte în Ucraina. Pentru a-l recunoaște: are echipament NATO, Glock-18 și un pistol mitralieră german pe care l-am văzut în Matrix

Dmitri Rogozin a înțeles că trebuie să încurajeze armata rusească (era să scriu sovietică) de pe teren și nu dintr-un buncăr. Așa că a decis să facă o plimbare până în Ucraina. Numai că și-a luat și niște măsuri de precauție, în caz că serviciile ucrainene de informații află câte ceva și s-a îmbrăcat beton pentru o așa potențială întâlnire cu destinul.

Nu vi-l închipuiți pe Rogozin cu obiele pe sub ghetele standard sau purtând vesta ratnik, de fabricație rusească, atât de lăudată de el. Nuuu…

Potrivit canalului de Telegram „We Can Explain”, citați de Nasha Niva, Rogozin era îmbrăcat și purta asupra lui următoarele:

  • Jachetă de camuflaj de la compania austriacă Carintia (aproximativ 1.300 de dolari)
  • Vestă antiglonț turcească BIKATEX cu protecție maximă
  • Cizme slovace Zephire (400 dolari)
  • Un pistol mitralieră german H &K MP-5 (folosit în The Matrix)
  • O pușcă de asalt FN SCAR-H.
  • O pușcă de asalt americană AR-15 modificată
  • Pistol Glock-18.

De fapt, singurul articol de fabricație rusească al lui Rogozin este o cască marca „Armokom”, ce costă peste 1.900 de dolari. Probabil s-a temut să țină prea aproape de inteligență ceva non rusesc, să nu i se urce la cap.

Specialiștii militari nu pot decât să izbucnească în râs la o atare paradă a modei. Adaptările ținutei lui Rogozin sunt pentru o luptă urbană. MP-5 este aproape asimilabil unui Uzi, pentru lupte de aproape. La fel si pistolul. Cât despre celelalte două modele, FN SCAR-H și AR-15, ambele sunt arme de front serioase.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol