13 iulie 2020, 7:32

Româncă, gata să devină cea mai frumoasă femeie din lume! O tânără antreprenoare reprezintă România la Miss Universe

România revine la celebra competiție Miss Universe. Concursul de frumusețe se va ține în perioada 28 noiembrie – 9 decembrie în Statele Unite ale Americii. Marea finala va avea loc în Atlanta pe 8 decembrie și va putea fi urmărită și pe pagina de Facebook Miss Universe Romania. Marele premiul este în valoare de 250.000 de dolari, iar pentru el se vor lupta 90 de candidate.

România este reprezentată de Dorina Chihaia în vârstă de 26 de ani. Tânăra are o înălțime de 1,75 metri, iar dimensiunile sale sunt 89-61-90 centimetri. Nu este primul ei concurs, aceasta a mai participat și la Miss Imperial 2018 din Shanghai, China, arată stirimondene.fanatik.ro

Românca s-a născut în București, dar a trăit în Iași până în anul 2015. În urmă cu patru ani aceasta să mutat în Shanghai, China, unde a făcut studiile de masterat la Koguan Law School a Universității Shanghai Jiao Tong, China, una dintre cele mai prestigioase instituții de profil din lume. Anul acesta și-a înființat în Shanghai o companie specializată în promovarea turismului și tradițiilor românești în China, având ca obiectiv atragerea turiștilor și investitorilor chinezi în România.

Dorina este singura dintre cele 90 de concurente prezente în Miss Universe 2019 care vorbeşte fluent cinci limbi – română, engleză, chineză, italiană şi spaniolă.

O putem susține pe Dorina Chihaia pe pagina de Facebook a concursului pentru câştigarea coroanei Miss Universe 2019. Like-urile şi voturile de pe paginile de Facebook oficiale vor fi luate în calcul la punctajul final al competiţiei din Atlanta, mai transmite adevarul.ro.

c

sursa foto: Facebook

sursa foto: Facebook

sursa foto cover: missnews2100.blogspot.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.