CITIRE

România câștigă aur la Campionatele Europene 2019 ...

România câștigă aur la Campionatele Europene 2019 de bărci dragon de la Moscova

România a câştigat trei medalii, una de aur şi două de argint, la Campionatele Europene 2019 de bărci dragon de la Moscova. La competiția din Rusia au participat 900 de concurenţi din Germania, Ungaria, Franţa, România, Republica Moldova, Armenia şi Rusia. Campionatele Europene fac parte din calendarul internaţional al Federaţiei europene de kaiac-canoe, informează Agerpres.

Aur pentru România

Medalia de aur a fost cucerită în finala probei masculină de 500 m, la bărci dragon de 10 văslaşi cu cârmaci şi toboşar, în care echipajul românesc s-a clasat pe primul loc cu timpul cumulat din două curse. Pe locurile 2 și 3 s-au situat sportivii din Rusia și Ungaria, potrivit Agerpres.

Două medalii de argint

O medalie de argint a fost obţinută de România în proba de 200 m, tot la bărci dragon de 10 vâslaşi cu cârmaci şi toboşar. Pe primul loc s-a situat Rusia, iar pe locul 3 Ungaria. Cealaltă medalie de argint a fost obţinută de România în proba de 2000 m, bărci dragon de 10 vâslaşi cu cârmaci şi toboşar, în timp ce Rusia a obținut medalia de aur, iar Ungaria bronzul, conform Agerpres.

Foto cover foto: Facebook Olivia Perse


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.