19 ianuarie 2021, 10:33

România, destinație turistică sigură „fără COVID-19”. Italienii, încurajați să ne viziteze țara

România se află printre principalele destinații europene sigure, în această vară. Italienii au inclus țara noatră într-un top, realizat de Esquire Italia, al destinațiilor pentru vacanța de vară a anului 2020, în care riscul îmbolnăvirii este unul redus. Alături de noi, pe lista scurtă a destinațiilor europene se mai află doar Croația, Portugalia și Grecia, state în care numărul cazurilor de coronavirus este „foarte mic și, deci, sunt considerate sigure”.

Pe lângă toate acestea, italienii mai aduc în dicuție și prețurile extrem de mici, dar și distanța relativ redusă, turiștii nefiind obligați să facă o călătorie lungă cu avionul pentru a se bucura de o vacanță sigură.

Din lista noastră de destinații turistice europene sigure și perfecte pentru această vară, România este cea pe care italienii au tendința să o viziteze cel mai puțin. Cu toate acestea, este o greșeală: pentru iubitorii de mâncare, drumeții pe munte și plimbări în orașe, România este un adevărat paradis. Iar costurile sunt foarte accesibile. 2020 este anul perfect pentru a o descoperi. România este printre cele mai sigure țări de pe tot continentul când vine vorba de pandemia de coronavirus”, scrie Esquire, citat de Digi24. 

Sursă Foto: dragosasaftei.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.