5 decembrie 2023, 18:22

România mizează pe noua Billie Eilish. Roxen ne va reprezenta la Eurovision

Eurovision 2020 va fi la cea de-a 65-a ediție și va avea loc în Rotterdam, Olanda, în luna mai.

România și-a ales reprezentantul de anul acesta. Este vorba de unul dintre cei mai în vogă artiști ai momentului: Roxen, pe numele real Larisa Roxana Giurgiu, în vârstă de 20 de ani.

Artista își dorește să aducă României cel mai bun rezultat de până acum. Primul său single a fost lansat în vara anului 2019, cântă de la vârsta de 7 ani, a participat la numeroase concursuri și a știut mereu că muzica este calea pe care o va urma în viață.

În copilărie am participat la diverse concursuri şi festivaluri, însă întotdeauna mi-am dorit să fac muzică la cel mai înalt nivel şi visam să cânt pe scene mari şi să mă adresez publicului. Acum sunt emoţionată şi provocată în acelaşi timp, deoarece simt că încep să ies deja din zona mea de confort. Dar asta îmi place, mereu m-am simţit atrasă de lucrurile noi, de provocările care au venit în viaţa mea. Mă bucur şi sunt recunoscătoare pentru această oportunitate. În acest moment, toată energia şi atenţia îmi merg către Eurovision, pentru care îmi doresc să mă pregătesc cât pot de bine„, a declarat Roxen, conform romaniatv.net.

sursa foto: tvr.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol