10 mai 2021, 22:25

România, promovată într-un documentar realizat cu sprijinul Prințului Charles și al Majestății Sale Margareta

România, promovată de seria Wild Carpathia – „Winter is coming”- realizată de jurnalistul şi producătorul Charlie Ottley.

Documentarul este susţinut de Prinţul Charles şi Principesa Margareta Custodele Coroanei și a fost tradus în 11 limbi şi văzut de telespectatori din 110 ţări din întrega lume.

Ultima parte a White Carpathia a fost filmată în întregime în România pe perioada iernii. Conturează o poveste cu tradiţii şi obiceiuri străvechi, care au loc exclusiv iarna.

Am știut de la bun început că proiectul va implica foarte multă muncă. Nimeni nu a reușit să surprindă în întregime o iarnă românească„, spune Charlie Ottley, potrivit tvr.ro.

S-a filmat adesea în minus douăzeci de grade. Echipamentul de filmare îngheța imediat ce era pornit. Capturarea vieții sălbatice, urmărirea animalelor prin adâncurile pustiei a durat mai multe săptămâni. Toate materialele pe care le avem sunt autentice sută la sută românești, spre deosebire de alte filme pe care le-ați putut vedea„, a mai adăugat aceasta.

Documentarul cu durata de o oră surprinde noi locuri absolut fabuloase din ţara noastră şi oferă un portret al vieţii din Carpaţi în timpul iernii româneşti, în acelaşi timp prezentând evenimente şi puncte de atracţie de pe teritoriul României, conform europafm.ro.

sursa foto: tvr.ro

sursa foto: tvr.ro

sursa foto: tvr.ro

sursa foto cover: .romaniadeazi.info


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.