26 ianuarie 2020, 2:34

România se antrenează în digital. Aplicanți din 67 de orașe s-au înscris la programele de mentorat Digital Nation

Digital Nation, o comunitate tech bucureșteană, a reușit mobilizarea unei părți semnificative a țării toamna aceasta, prin îndemnul către dezvoltare și evoluție. Organizația le-a propus românilor să facă level up vieții lor, dezvoltându-și competențe digitale care îi fac relevanți în mediul profesional și antreprenorial, iar interesul arătat de concetățenii noștri a depășit orice așteptări.

Potrivit unui comunicat de presă, aplicanți din 67 orașe și sate din România au răspuns deja provocării lansate de comunitatea Digital Nation de a începe un parcurs de mentorat online. Locuitori din sate și orașe din întreaga Românie au aplicat la programele de mentorat online propuse de organizație, exprimându-și interesul de a se specializa în domenii tech de actualitate cum ar fi programarea, securitatea cibernetică, social media marketing sau graphic design.

Interesul pentru programele sale de dezvoltare a determinat comunitatea tech să prelungească perioada de înscrieri pănă pe 5 Decembrie.

”După 5 ani de formare a tinerilor specialiști pe plan local, am ajuns la un mix de tactici, abordări și implementări care este tot mai căutat de românii motivați să se depășească. În primă fază, da, lumea tinde să ne perceapă ca o academie IT. Probabil că asta am și fost la început, însă diferența se simte după ce începi DigitalNation.ro procesul de dezvoltare. Nu o să găsești cursuri IT la Digital Nation – nu că am avea ceva cu cursurile, însă nu este modelul pe care ți-l propunem. Îți deschidem o nouă perspectivă cu un ecosistem virtual, unde te întâlnești cu mentori și specialiști din câmpul muncii. Am mers dincolo de manuale, teme și lucrări, către proiecte și implementări practice cu care te vei întâlni și în viața reală.”, punctează Paul Apostol, fondator Digital Nation.

Cei care își doresc să se înscrie la programele de mentorat online Digital Nation o mai pot face până pe 5 decembrie 2018, pe site-ul comunității, iar taxa anuală este de 100EUR.

Citește și: O mână de oameni inovează România. Digital Nation – povestea unui proiect reușit


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.