4 iunie 2020, 11:23

Românii – între animație și horror. Top 5 filme văzute la cinema

În săptămâna 21-27 august, românii s-au împărțit între două categorii diferite de filme, cele horror și cele de animație. Annabelle 2 este de departe filmul de groază cu cei mai mulți curioși, sau curajoși, de această săptămână, fiind foarte clar faptul că publicului românesc li s-a deschis apetitul pentru acest gen de pelicule.

Surpriza din clasament este numărul 1, filmul care îl are protagonist pe Tom Cruise, având încasări record pentru prima săptămână în box office-ul românesc, potrivit Cinemagia.ro.

  1. American made – Barry Seal: Trafic în stil American

Barry Seal (Tom Cruise) este un pilot care se ocupa de traficul de droguri dinspre și către America Latină, guvernată de Pablo Escobar, cel mai mare traficant al tuturor timpurilor. Încurcăturile vieții îl fac pe Seal, fost agent CIA, să ajute la transporturi periculoase către sudul continentului.

 

  1. The nut job 2: Nutty by Nature – Goana după alune 2

Un film animat potrivit atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari care doresc să se amuze în aventurile găștii animăluțelor simpatice. Surly, Buddy, Andie și Precious se întorc într-o nouă poveste, în care o să-i vedem în lupta împotriva primarului care dorește să distrugă parcul de distracții unde aceștia își au casa. Filmul ne poartă prin toate acțiunile pe care veverițele și șoriceii le fac pentru a opri dezastrul ce bate la ușă.

 

  1. Annabelle: Creation – Annabelle 2

Un film horror foarte palpitant, care ne arată crearea păpușii Annabelle și care au condus la ororile din primul film. Pe Annabelle am întâlnit-o pentru prima oară în filmul Trăind printre demoni (The Conjuring), însă prin acest ultim film vedem primele momente în care păpușa a luat parte la fenomene stranii și a rămas un obiect terifiant, posedat de forțele răului.

 

  1. The emoji movie – Emoji filmul: Aventura zâmbăreților 3D

Filmul animat Emoji dezvăluie secretele din interiorul fiecărui smartphone, mai exact aventura prin care trec emoticoanele din orașul Textopolis. Copiii și nu numai se pot bucura de drumul pe care Gene, emoticonul cu multe expresii, îl parcurge pentru a deveni un emoji simplu.

 

  1. The Dark Tower – Turnul întunecat

Bazat pe romanul lui Stephen King, filmul plasat într-o lume fantastică, îl arată pe Roland Deschain (interpretat de Idris Elba), ultimul pistolar, în lupta eternă cu Walter O’Dim (Matthew McConaughey). Lupta se dă pe viață și pe moarte pentru a menține universul întreg, astfel Deschain încearcă să-l țină departe pe Bărbatul în Negru de Turnul Întunecat.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.