Site icon Editia de Dimineata

Ronaldo nu se dezminte! Trimite UN AVION de ajutoare umanitare în Turcia și Siria

Cristiano Ronaldo trimite un avion plin cu ajutoare pentru victimele cutremurului din Siria și Turcia. Fostul star de la Manchester United s-a declarat profund afectat de evenimentele  tragice care s-au soldat cu peste 50.000 de morți.

Legenda portugheză a plătit corturi, pachete cu alimente, perne și pături, paturi, alimente și lapte pentru copii și materiale medicale pentru a contribui la efortul umanitar.

Bunurile au fost trimise atât în Turcia, cât și în Siria.

Există speranța că gestul lui Ronaldo va încuraja și alte figuri sportive să urmeze exemplul în zilele și săptămânile următoare, comentează The Mirror.

Vineri au apărut imagini cu Ronaldo salutând un tânăr sirian care a spus că visul său este să-l întâlnească pe fostul atacant de la Real Madrid.

Filantrop

Nu este prima dată când Ronaldo face astfel de donații generoase.

Odată, Ronaldo a plătit 83.000 de dolari (69.000 de lire sterline) pentru a plăti operația pe creier a unui copil și a donat 165.000 de dolari (137.000 de lire sterline) pentru a ajuta la finanțarea unui centru de oncologie din Portugalia, țara sa natală.

Atacantul, care a deținut roluri de ambasador pentru Save the Children, Unicef și World Vision, a donat, de asemenea, 1 milion de lire sterline pentru spitalele portugheze în timpul pandemiei de coronavirus.

Citește și

Cel mai bine plătit fotbalist al lumii. Sumă FABULOASĂ pentru Cristiano Ronaldo

Miracol, la 23 de zile de la cutremurul din Turcia: un câine, salvat de sub dărâmături de stăpânul lui VIDEO

Exit mobile version