25 septembrie 2021, 2:27

„Russian Cossack State Dance Company” revine în România anul viitor

Artiștii  „Russian Cossack State Dance Company” din Moscova revin în România în aprilie 2019, unde vor avea un turneu care va cuprinde oraşele Oradea, Constanţa, Iaşi şi Bucureşti.

Ansamblul va avea un spectacol numit ”Enciclopedia vieţii cazace”. În repertoriul lor sunt mai mult de 20 de dansuri, 50 de cântece şi 10 compoziţii instrumentale, se arată într-un comunicat.

Spectacolele vor avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Oradea – 12 aprilie; Casa de Cultură a Sindicatelor Constanţa – 14 aprilie; Sala Palatului din Bucureşti – 15 aprilie şi Casa de Cultură a Studenţilor Iaşi – 17 aprilie.

Biletele pot fi achiziţionate în Constanţa şi Iaşi la preţuri de 150 de lei şi 200 de lei, la Oradea – 100 de lei şi 150 de lei, iar la Bucureşti cu preţuri cuprinse între 80 de lei şi 250 de lei. În perioada 4 – 12 decembrie, toate preţurile sunt reduse cu 20%.

„Suntem extrem de fericiţi de aceste veşti. Ne-am bucurat de reacţia publicului român, am adorat căldura şi cum am fost primiţi. Dar, recunoaştem, nu ne aşteptam la asta! Cu drag vom reveni în România şi abia aşteptăm să cunoaştem publicul din Iaşi şi Oradea şi să îi reîntâlnim pe cei din Bucureşti şi Constanţa”, spune Leonid Milovanov, directorul artistic şi fondatorul Companiei de dans, citat în comunicat.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.