13 noiembrie 2022, 18:31

Ryan Reynolds va primi distincția “The People’s Icon”

 Ryan Reynolds, actor nominalizat la premiile Golden Globe și Grammy, producător, scenarist și antreprenorva primi distincția “The People’s Icon” la gala din 2022 a Premiilor People’s Choice. Ryan Reynolds primește titlul pentru contribuția sa în industria filmului și a televiziunii, inclusiv pentru cel mai recent film The Adam Project.

Gala People’s Choice Awards 2022 va avea loc în Barker Hangar în Santa Monica, CA, și va fi difuzată de E! pe 7 decembrie, de la 22:00.

„Fie că este vorba de actorie, producție, marketing sau afaceri, Ryan Reynolds are capacitatea unică de a crea bucurie și de a se conecta în mod autentic cu publicul său. A primit multe premii de-a lungul anilor, dar aceste calități înnăscute sunt cele care îl fac atât de iubit”, a declarat Cassandra Tryon, SVP, Entertainment Live Events, NBC Universal Television and Streaming. „Abia așteptăm să îi prezentăm lui Ryan premiul „The People’s Icon” la spectacolul din acest an.”

Distincția “The People’s Icon” a mai fost acordată în trecut lui Halle Berry, Jennifer Lopez, Jennifer Aniston și Melissa McCarthy.

Ediția din 2022 a galei People’s Choice Awards este difuzată de E! pe 7 decembrie, de la 22:00, iar transmisiunea de pe covorul roșu, Live from E!: The 2022 People’s Choice Awards, demarează de la 20:00!

 

 


Comentariile sunt oprite pentru acest articol