29 mai 2023, 17:43

S-a apucat să taie cu flexul bariera care blochează drumul spre Cota 1.400 din Sinaia (VIDEO)

Din ciclul “Mare-i grădina lui Dumnezeu și nenumărate sunt poamele Sale”, vă relatăm o întîmplare petrecuătă zilele trecute la Sinaia, pe drumul spre Cotă.

Un șofer a fost surprins (fotografiat și pus pe Facebook) când taie cu flexul bariera care blochează drumul spre Cota 1.400 din Sinaia.

Se poate presupune chiar că șoferul în cauză a venit pregătit special pentru această misiune.

Într-o fotografie publicată pe rețelele de socializare se vede cum acesta mânuiește instrumentul care, de obicei, nu este ținut într-o mașină. În acest timp, o altă persoană pare că îl așteaptă, în dreptul portbagajului deschis al unui vehicul, scrie Digi24.

Povestea drumului spre 1.400

Bariera oprește traficul în caz de ninsoare și viscol, iar decizia lăsării acesteia aparține primăriei Sinaia.

De cele mai multe ori cei care ajung cu mașina la Cota 1.400 aglomerează drumul, iar mulți dintre ei refuză să parcheze în spațiul special amenajat (cu plată) de la Hotel Cota 1.400. Drumul care are doar două benzi înguste devine repede impracticabil prin parcările pe marginea lui, în partea superioară.

Pe de altă parte, pe internet sunt numeroase comentarii conform cărora traficul este oprit discreționar, indiferent de vreme, ca să-i oblige pe turiști să folosească telecabina. Încasările intră în vistieria Primăriei Sinaia.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol