1 martie 2024, 17:29

S-a descoperit formula magică care asigură câștigul la loterie!

Misterul câștigului la loto a fost elucidat.

Trăim cu impresia că loteria și jocurile în care câștigătorii sunt aleși aleatoriu sunt legată implicit și de un gram de noroc. Mai mult de atât, se consideră că dacă astrele nu îți sunt favorabile, este inutil să îți pui speranțele în acele numere alese la întâmplare. Un român contrazice aceste afirmații invocând puterea cifrelor.

Ştefan Mandel este un contabil pasionat de numere ce a inventat un sistem de calcul matematic care să îl ajute să „păcălească” loteria pentru a câștiga în mod frecvent. De altfel, a și reușit acest lucru de 14 ori.

Inițial acesta a obținut premiul cel mare al Loteriei Române în valoare de 78.783 de lei, în anul 1964, după care a hotărât să se stabilească în Australia. Ajuns acolo, reușește să își perfecționeze formula de calcul și reduce numărul variantelor de câștig de la 8 milioane la 3 milioane.

Urmează un nou câștig de 1.400.ooo de dolari pe care îl obține de la loteria din Sydney, fapt ce îl determină să înființeze o asociație denumită Fondul Internaţional de Loto. Membrii care au aderat la fond reușesc să cu ajutorul mecanismului inventat de român să dea lovitura la 14 loterii din lumea întreagă, câștigând peste 40 de milioane de dolari.

Ștefan Mandel a fost de acord să ofere un interviu ziaristului Florian Goldstein în anul 1994, fiind unicul interviu din presa românească. S-a descoperit că magia lui Mandel a constat în oferirea posibilității de a ştii exact numărul minim de bilete pe care trebuie să le cumpere pentru a fi convins că a acoperit toate posibilităţile de câştig.

„Toată lumea – şi ziarele şi cunoscuţii – mi-au zis: „Nu se poate, n-ai să reuşeşti!”. Mi s-a mai spus: „Domnule Mandel, dacă aşa ceva ar fi posibil, altcineva ar fi făcut-o, deja!”. M-am înfuriat; în acel an am spart loteria de la Sydney şi apoi am mai câştigat, consecutiv, de 13 ori marele premiu, şi 400 de mii de premii mai mici.”, conform bursa.ro

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol