17 mai 2021, 1:34

S-a furat cel mai mare iepure din lume. Recompensa e URIAȘĂ

Darius este cel mai mare iepure din lume, înscris oficial în Cartea Recordurilor. Este așadar o celebritate. Iar dispariția lui nu cade bine poliției din Stoulton, Marea Britanie.

​​Poliţia din Anglia are de rezolvat un caz neobişnuit după ce Darius a dispărut de acasă în weekend, scrie ABC News.

Iepurele din rasa gigant continental care deţine recordul Guinness pentru dimensiunea sa (1,29 metri) a dispărut din ţarcul său din Stoulton (Worcestershire), iar poliţia a făcut un apel pentru returnarea lui.

„Credem că iepurele gigant continental a fost furat din ţarcul lui din grădina de pe proprietatea stăpânilor lui, în noaptea de sâmbătă, 10 spre 11 aprilie”, a transmis West Mercia Police într-un comunicat.

„Iepurele este cu adevărat unic, de fapt are 129 centimetri şi a fost premiat de Guinness Record pentru că este cel mai mare iepure din lume”.

Annette Edwards, stăpâna lui Darius, a făcut apel pe reţelele de socializare şi oferă 1.000 de lire sterline oricui poate ajuta la recuperarea animalului.

„O zi foarte tristă. Darius, deţinător al recordului mondial Guinness, a fost furat din casa lui. Poliţia face tot posibilul pentru a afla cine l-a luat. Există o recompensă de 1.000 de lire sterline. Darius este acum prea bătrân pentru a se împerechea. Aşa că, vă rog, aduceţi-l înapoi”, a scris femeia.

Darius deţine acest record de 11 ani, după ce Guinness Book of World Records i l-a oferit pe 6 aprilie 2010, scrie Hotnews.

Citește și:

Ore pe plaja. Soluția găsită de o școală pentru elevii ei


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.