11 iunie 2022, 1:02

S-a vaccinat, apoi a băut o ladă de bere să mai “dilueze”

Întâmplare aproape simpatică și aproape umoristică (dacă nu ar fi, de fapt, tragică) povestită la Digi24 de un doctor român din Suedia.

Bere după bere e plăcere, bere după vaccin e un chin…

Laura Ghibu, medic român stabilit în Suedia, la Malmo, are de-a face frecvent cu cazuri neobișnuite venite din partea conaționalilor care, și acolo, în nord, au o atitudine mai sceptică față de coronavirus și de vaccin.

Ea a povestit pe facebook  despre cazul unui pacient român care s-a vaccinat pentru a putea pleca într-o delegație în străinătate. Ulterior,  a încercat apoi să elimine vaccinul din organism bând bere. Nu foarte mult, o ladă.

„Azi am vorbit cu un pacient care era foarte împotriva vaccinului. Știa pe de rost tot punctajul: control, moarte, experiment, virusul nu există, știți voi. Azi mi-a spus că s-a vaccinat fiindcă trebuia să plece într-o delegație în străinătate și nu voia să-i bage ăia bețe în nas și să-i slăbească creierul. Apoi mi-a spus că după vaccin s-a dus acasă și a băut o ladă de bere ca să dea vaccinul afară! Și că după aia s-a simțit amețit din cauza drăciei ăleia. Am încercat să-i explic că vaccinul nu poate fi dat afara cu bere și că amețeala depinde cu cea mai mare probabilitate de cantitatea de alcool pe care o avea în sânge. Nu m-a crezut”, a relatat dr. Laura Ghibu.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol