16 mai 2021, 11:55

S-au deghizat în bunicuțe, să se vaccineze

OK, nu știm ce a fost în mintea lor, era clar că nu vor putea rezolva problema, însă putem să le dăm un 10 pentru impresie artistică.

Două tinere „de circa 20 de ani deghizate în bunicuţe” au încercat să se vaccineze cu a doua doză de vaccin anti-COVID-19, însă vârsta le-a fost repede descoperită după verificarea cărţilor de identitate la un centru de vaccinare din Florida (SUA).

Cele două femei au venit la centrul de vaccinare purtând căciuli, mănuşi şi ochelari cu rame groase. Totul pentru a părea mai în vârstă, pentru că în Florida  se acordă prioritate persoanelor cu vârste de peste 65 de ani.

Cazul a fost raportat Biroului şerifului comitatului Orange, care a verificat că cele două femei aveau sub 65 de ani. Totuşi, ele aveau un card valid de vaccinare pentru prima doză, a declarat la o conferinţă de presă Raul Pino, responsabil sanitar al comitatului Orange.

Ceea ce înseamnă că…prima oară reușiseră.

„Nu ştiu cum au reuşit să se vaccineze prima oară. Erau îmbrăcate ca persoane în vârstă cu căciuli, mănuşi şi ochelari,  dar au probabil în jur de 20 de ani”, a spus el. Bine, bine, hainele ca hainele, dar pielea aia netedă, tânără, nu a remarcat-o nimeni?

Responsabilul a subliniat că numărul persoanelor care încearcă să-şi falsifice identitatea este probabil mai mare mare decât se crede.

Numărul celor vaccinați în Florida, la o o populaţie de peste 21 de milioane de persoane, este de 2,43 milioane de persoane imunizate. Dintre acestea, 1,13 milioane au primit cele două doze de vaccin de la Pfizer şi Moderna.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.