5 decembrie 2023, 17:18

Să fie ROCK!

Săptămâna aceasta, Edițiadedimineață.ro vă prezintă povestea elevilor și profesorilor de la Rock School, cea mai cool școală de muzică din București.

Încă din „curtea școlii” poți auzi basul chitarelor și zgomotul tobelor, iar dacă ești pasionat de muzica rock, cu siguranță vei simți că te afli în locul care trebuie. Oamenii pe care îi întâlnești acolo, de la mic la mare, îți vor arăta că rock-ul nu este numai un gen muzical, ci și un stil de viață. Acesta poate fi exprimat atât prin hainele pe care le îmbraci, modul cum îţi alegi prietenii, cât și modul în care iei deciziile în viaţă.

Școala de muzică rock este o inițiativă venită din partea unor oameni cu profesii diferite, dar viziuni asemănătoare. Călin Rotăruș, președintele asociației Rock School, lucrează de ani buni în publicitate, însă a simțit nevoia să facă și altceva. Ideea unei școli de rock s-a născut din dorința de aduce bucurie în sufletele oamenilor și totul s-a exprimat prin muzică.

Copiii, adolescenții și adulții învăță cum pasiunea poate întrece limitele, alături de profesorii care le arată tainele instrumentelor muzicale. Rock School nu este o școală tipică unde sunt zeci de cursuri lungi despre teorie, ci este locul unde se pornește cu piese rock simple ce pot fi învățate și cântate împreună cu mentorii. Aceștia din urmă își pregătesc elevii să urce pe scenă ca adevărații profesioniști.

Între elevi și profesori s-au format prietenii, devenind o comunitate unită de pasiunea pentru muzică. Optimismul, armonia, deschiderea către nou, disciplina și spiritul de echipă sunt valorile după care se ghidează Rock School – care însușite pot face diferența dintre succes și eșec.

 

Articol sutinut de Evolved Space Concept


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol