21 februarie 2020, 14:34

Salonul Internațional de Automobile București își deschide astăzi porțile

Salonul Internațional de Automobile București (SIAB), cel mai important eveniment din domeniul automobilelor organizat în România, are loc între 23 martie și 1 aprilie, la Centrul Expozițional Romexpo.

Ediția din 2018 a SIAB va fi organizată de către Romexpo în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a României și în parteneriat cu Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile (APIA).

La 11 ani distanță de la ediția precedentă, desfășurată în 2007, Salonul International de Automobile Bucuresti, evenimentul emblemă al industriei auto din România își asteapta vizitatorii în noile spații expozitionale Romexpo, pavilioanele B1, B2 si B3, care beneficiaza de dotări și facilităti de nivel internațional.

sursa: 4tuning.ro

Cu o suprafață totală de 27.000 mp, noile pavilioane se transformă cu ocazia SIAB 2018, într-un spațiu modern si versatil.

Salonul International de Automobile Bucuresti 2018 își propune să acopere toate subdomeniile industriei auto, astfel încât să ofere publicului specialist cât mai multe perspective la zi ale pieței de profil. De la producători și importatori de autoturisme, autovehicule comerciale ușoare, vehicule speciale, autovehicule cu două sau trei roți, trailere, până la componente și accesorii pentru autovehicule, distribuitori de produse si concepte noi pentru E-mobility si furnizori de servicii auto, toți sunt invitați să expună în cadrul SIAB 2018, pentru a garanta publicului un eveniment auto de anvergură internațională. Așadar, „spectacolul auto” se adresează atât specialiștilor din industrie și profesioniștilor de pe piață, cât și publicului larg sau pasionaților de automobile.

sursa: 4tuning.ro

Evenimentul va căuta să integreze toate aspectele mobilității, fiind expuse tehnologii pe care industria auto le propune pentru reducerea poluării din marile orașe, dar și servicii și furnizori pentru servicii de mobilitate.

Program de vizitare SIAB

  • Ziua presei: 23 martie – Program dedicat exclusiv presei
  • Program pentru public:

– 24 – 31 martie: orele 10:00 și 20:00

– 1 aprilie: orele 10:00 și 19:00

Loc de desfășurare

  • Centrul Expozitional Romexpo – pavilioanele: B1, B2, B3

Bilet intrare

  • 30 lei/zi
  • Intrare gratuită: copiii sub 7 ani insotiti de parinti, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate
  • Accesul copiilor sub 7 ani este permis doar dacă aceștia sunt însoțiți de un adult.

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.