9 decembrie 2023, 9:44

Satul tradiţional românesc va putea fi văzut în Spania și în Mexic

30 de fotografii realizate de fotograful român Sorin Onişor vor fi prezentate în cadrul expoziţiei „El pueblo rumano tradicional/ Gente y artesanías”/„Satul tradiţional românesc/ Oameni și meșteșuguri” la Sediul Comandamentului Corpului NATO de Reacție Rapidă sub comanda Spaniei (HQ NRDC-ESP) din Betera/Valencia și la Ambasada României în Mexic, transmite ICR.

Evenimente dedicate Zilei Naționale a Românei

Evenimentul din Spania va avea loc joi, 28 noiembrie, și este organizat de Institutul Cultural Român de la Madrid, sub patronajul Ambasadei României în Regatul Spaniei. De asemenea, expoziția va putea fi vizionată la sediul Ambasadei României în Mexic, cu ocazia recepției oficiale dedicate Zilei Naționale a României, care va avea loc în data de 29 noiembrie, potrivit Antena 3.

Fotograf al satului românesc

Sorin Onişor, cunoscut ca un „fotograf al satului românesc”, realizează fotografii de mai mult de 12 ani în satele românești, capturând în imagini tradițiile pierdute de mult timp. Este laureat al mai multor concursuri naționale de fotografie, conform Observator Cultural.

Cover foto: Sorin Onișor


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol