7 iunie 2020, 11:47

Schimbare de look spectaculoasă pentru Maia Morgenstern. Cum arată acum celebra actriță

„Sacrificiul” este unul dintre cele mai noi seriale realizate de Antena 1 și produs de Ruxandra Ion, care va apărea pe micile ecrane din toamna acestui an. Pelicula surprinde trei povești de viață excepționale, ale unor familii cu destine complicate, una dintre ele fiind familia Oprea.

Printre principalii actori care vor juca în această serie se numără și Maia Morgenstern, care a avut parte de o transformare uimitoare pentru rolul său. Actrița a trebuit să se vopsească într-o culoare neobișnuită pentru sitlul cu care ne-a obișnuit și chiar să se și tundă, abordând un stil mult mai nonconformist și excentric, potrivit Libertatea.ro.

Siursă Foto: libertatea.ro

Familia Oprea întruchipează un pattern al familiilor din societatea actuală, în care soții nu se mai regăsesc sau nu se înțeleg din varii motive. Capul familiei Oprea este Ștefan (Claudiu Istodor), genul bărbatului cu o avere impresionantă, care și-a construit un imperiu din afaceri ilegale, lipsit de principii și fără scrupule. Acesta este căsătotit cu Eva (Maia Morgenstern), care s-a măritat destul de târziu cu Ștefan, devenind mama vitregă a trei băieți.

În rolurile băieților joacă Denis Hanganu (Andrei), Vlad Gherman (Amza), Alexandru Ion (Alin). Cei trei băieți au caractere total diferite, iar viața îi va lua prin surprindere și le vor fi predate lecții destul de importante. Andrei (Denis Hanganu) este favoritul tatălui, deși vede viața altfel decât Ștefan. Andrei e un tip foarte chipeș, inteligent, cuceritor și, ca orice tânăr la vârsta lui, greșește. Rămâne de văzut dacă va învăța sau nu din greșelile pe care le face, potrivit Libertatea.ro.

Sursă Foto: libertatea.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.