25 ianuarie 2021, 23:18

Schimbare majoră pentru Twitter. Angajații companiei vor putea lucra de acasa „pentru totdeauna”

Compania Twitter a anunțat că angajații vor putea să continue să lucreze de acasă pentru o perioadă nedefinită, chiar și după încheierea pandemiei de coronavirus. Anunțul a fost făcut de o reprezentantă a companiei, care a fost citată într-un mesaj publicat pe blogul reţelei de socializare, relatează Agerpres. 

Jennifer Christie este director de resurse umane în cadrul Twitter și a precizat că în cazul angajaţilor care îşi pot desfăşura activitatea de la domiciliu, aceștia pot opta să facă acest lucru pentru „totdeauna”.

Totodată, în anunțul făcut de reprezentantul Twitter, mai este precizat și că aceasta este printre primele companii care a implementat un model de ședere la domiciliu, la începutul lunii martie.

Modelul a fost preluat și de alte alte câteva companii de tehnologie, precum Google, Microsoft şi Amazon, care au procedat la fel.

Twitter a mai anunșat că angajații companiei nu se pot întoarce prea curând la birouri, care vor rămâne închise cel puțin până în luna septembrie, „cu foarte puţine excepţii”.

„Deschiderea birourilor va fi decizia noastră”, a declarat pentru NBC News un purtător de cuvânt al companiei. „Când şi dacă angajaţii noştri vor reveni, va fi (decizia) lor”, a precizat acesta, potrivit Agerpres. 

Sursă Foto: tv8.md


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.