19 aprilie 2024, 6:39

”Schimbul de gardă” ar putea fi marcat cu salve de tun la Timișoara

Motive de bucurie, la Timișoara își reia activitatea Regimentul de Gardă. Primul spectacol „Schimbul de Gardă” va avea loc sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 19, în Piața Unirii.

Spectacolele „Schimbul de Gardă”, oferite de către Asociația Reconstituiri Istorice, vor fi reluate de sâmbătă, 22 aprilie.

Reprezentațiile vor avea loc în zilele de sâmbătă în Piața Unirii. În lunile aprilie și mai, spectacolele vor începe la ora 19.

„Avem și o noutate. Sperăm să obținem avizul necesar și astfel să oferim publicului încă un moment interesant. Este vorba despre o salvă de tun pe care o vom executa în zilele de sâmbătă și duminică la orele 12 în Piața Libertății.

Vă așteptăm să ne revedem și împreună să ne bucurăm de aceste momente pe care le realizăm pentru spectatorii noștri”, au transmis reprezentanții Asociației Reconstituiri Istorice, citați de Tion.

În același timp, aceștia invită timișorenii să viziteze expoziția „Istoria Militară a Banatului” situată în curtea interioară la parterul Bastionului Theresia, deschisă sâmbăta și duminica între orele 12 și 17. Intrarea este liberă.

Sursa foto: Asociația Reconstituiri Istorice


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol